Windows Build Broken?

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Windows Build Broken?

Rakesh Sadhu-2
Hi ,
I updated my webkit source code and tried to build it on windows machine , and it fails to compile, with following error

Tools/Scripts/build-webkit --debug

Installing WebKitSupportLibrary...
The WebKitSupportLibrary has been sucessfully installed in
 /home/rsadhu/trunk/WebKitLibraries/win
*************************************************************
Cannot find '/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 10.0/Common7/IDE/VCExpress.exe'
Please execute the file 'vcvars32.bat' from
'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin\'
to setup the necessary environment variables.
*************************************************************
Died at /home/rsadhu/trunk/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1627.


Any Pointers on this?


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Windows Build Broken?

Mital Vora
Hi, 

For the WinCairo Build as well these are the exact errors coming in the buildbot

Building results into: /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/WebKitBuild
WEBKIT_OUTPUTDIR is set to: C:\Projects\BuildSlave\win-cairo-release\build\WebKitBuild
WEBKIT_LIBRARIES is set to: 
Use of uninitialized value in print at /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1644.

http://build.webkit.org/builders/WinCairo%20Release/builds/28414/steps/compile-webkit/logs/stdio

Windows and WinCairo Build from commandline seems broken.. can anybody help fixing this.

Regards,

Mital Vora.


On Sun, Jul 21, 2013 at 9:07 PM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:
Hi ,
I updated my webkit source code and tried to build it on windows machine , and it fails to compile, with following error

Tools/Scripts/build-webkit --debug

Installing WebKitSupportLibrary...
The WebKitSupportLibrary has been sucessfully installed in
 /home/rsadhu/trunk/WebKitLibraries/win
*************************************************************
Cannot find '/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 10.0/Common7/IDE/VCExpress.exe'
Please execute the file 'vcvars32.bat' from
'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin\'
to setup the necessary environment variables.
*************************************************************
Died at /home/rsadhu/trunk/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1627.


Any Pointers on this?


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev



_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Windows Build Broken?

Mital Vora
Sorry Its not exactly the same error. but Its similar error which is present in build-webkit


I am trying to build using Visual Studio 2010 Express using commandline cygwin tools

Thanks,

Mital Vora.


On Tue, Jul 23, 2013 at 7:17 AM, Mital Vora <[hidden email]> wrote:
Hi, 

For the WinCairo Build as well these are the exact errors coming in the buildbot

Building results into: /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/WebKitBuild
WEBKIT_OUTPUTDIR is set to: C:\Projects\BuildSlave\win-cairo-release\build\WebKitBuild
WEBKIT_LIBRARIES is set to: 
Use of uninitialized value in print at /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1644.

http://build.webkit.org/builders/WinCairo%20Release/builds/28414/steps/compile-webkit/logs/stdio

Windows and WinCairo Build from commandline seems broken.. can anybody help fixing this.

Regards,

Mital Vora.


On Sun, Jul 21, 2013 at 9:07 PM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:
Hi ,
I updated my webkit source code and tried to build it on windows machine , and it fails to compile, with following error

Tools/Scripts/build-webkit --debug

Installing WebKitSupportLibrary...
The WebKitSupportLibrary has been sucessfully installed in
 /home/rsadhu/trunk/WebKitLibraries/win
*************************************************************
Cannot find '/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 10.0/Common7/IDE/VCExpress.exe'
Please execute the file 'vcvars32.bat' from
'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin\'
to setup the necessary environment variables.
*************************************************************
Died at /home/rsadhu/trunk/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1627.


Any Pointers on this?


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev




_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Windows Build Broken?

Rakesh Sadhu-2
Hi ,
I couldn't fix the problem  with vs2005.
Now I am trying to build with vs2010 and it fails too.
here is the pasebin link : http://pastebin.com/W0YyGXZG
Kindly guide.


regards
RSadhu



Date: Tue, 23 Jul 2013 07:21:23 +0530
Subject: Re: [webkit-dev] Windows Build Broken?
From: [hidden email]
To: [hidden email]
CC: [hidden email]

Sorry Its not exactly the same error. but Its similar error which is present in build-webkit


I am trying to build using Visual Studio 2010 Express using commandline cygwin tools

Thanks,

Mital Vora.


On Tue, Jul 23, 2013 at 7:17 AM, Mital Vora <[hidden email]> wrote:
Hi, 

For the WinCairo Build as well these are the exact errors coming in the buildbot

Building results into: /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/WebKitBuild
WEBKIT_OUTPUTDIR is set to: C:\Projects\BuildSlave\win-cairo-release\build\WebKitBuild
WEBKIT_LIBRARIES is set to: 
Use of uninitialized value in print at /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1644.

http://build.webkit.org/builders/WinCairo%20Release/builds/28414/steps/compile-webkit/logs/stdio

Windows and WinCairo Build from commandline seems broken.. can anybody help fixing this.

Regards,

Mital Vora.


On Sun, Jul 21, 2013 at 9:07 PM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:
Hi ,
I updated my webkit source code and tried to build it on windows machine , and it fails to compile, with following error

Tools/Scripts/build-webkit --debug

Installing WebKitSupportLibrary...
The WebKitSupportLibrary has been sucessfully installed in
 /home/rsadhu/trunk/WebKitLibraries/win
*************************************************************
Cannot find '/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 10.0/Common7/IDE/VCExpress.exe'
Please execute the file 'vcvars32.bat' from
'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin\'
to setup the necessary environment variables.
*************************************************************
Died at /home/rsadhu/trunk/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1627.


Any Pointers on this?


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev




_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Windows Build Broken?

Brent Fulgham-4
Please review your build log.  The problem is the following:

"fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory”

You do not have the DirectX SDK installed, as documented in Step 4 of http://www.webkit.org/building/tools.html.

-Brent


On Aug 1, 2013, at 1:46 AM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:

Hi ,
I couldn't fix the problem  with vs2005.
Now I am trying to build with vs2010 and it fails too.
here is the pasebin link : http://pastebin.com/W0YyGXZG
Kindly guide.


regards
RSadhu



Date: Tue, 23 Jul 2013 07:21:23 +0530
Subject: Re: [webkit-dev] Windows Build Broken?
From: [hidden email]
To: [hidden email]
CC: [hidden email]

Sorry Its not exactly the same error. but Its similar error which is present in build-webkit


I am trying to build using Visual Studio 2010 Express using commandline cygwin tools

Thanks,

Mital Vora.


On Tue, Jul 23, 2013 at 7:17 AM, Mital Vora <[hidden email]> wrote:
Hi, 

For the WinCairo Build as well these are the exact errors coming in the buildbot

Building results into: /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/WebKitBuild
WEBKIT_OUTPUTDIR is set to: C:\Projects\BuildSlave\win-cairo-release\build\WebKitBuild
WEBKIT_LIBRARIES is set to: 
Use of uninitialized value in print at /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1644.

http://build.webkit.org/builders/WinCairo%20Release/builds/28414/steps/compile-webkit/logs/stdio

Windows and WinCairo Build from commandline seems broken.. can anybody help fixing this.

Regards,

Mital Vora.


On Sun, Jul 21, 2013 at 9:07 PM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:
Hi ,
I updated my webkit source code and tried to build it on windows machine , and it fails to compile, with following error

Tools/Scripts/build-webkit --debug

Installing WebKitSupportLibrary...
The WebKitSupportLibrary has been sucessfully installed in
 /home/rsadhu/trunk/WebKitLibraries/win
*************************************************************
Cannot find '/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 10.0/Common7/IDE/VCExpress.exe'
Please execute the file 'vcvars32.bat' from
'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin\'
to setup the necessary environment variables.
*************************************************************
Died at /home/rsadhu/trunk/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1627.


Any Pointers on this?


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev



_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Windows Build Broken?

Rakesh Sadhu-2
Hi Brent,
Thanks for the suggestion , however i found out my mistake , and build is ready .

But I am facing one more  problem , my release winlauncher launches properly whereas 
debug winlauncher fails with the message "Failed to determine path to AAS Directory".

In the file DLLLauncherMain.cpp ::moidfypath 

//#if defined(_M_X64)
    static const wstring pathPrefix = L"C:\\Program Files\\Common Files\\Apple\\Apple Application Support";
//#else
   // static const wstring pathPrefix = L"C:\\Program Files (x86)\\Common Files\\Apple\\Apple Application Support";
//#endif

I commented above lines , but i was encountering another problem " msvcr80.dll" missing .


So is it like , my windows somehow got corrupted and i need to redo all or is there any work around for this .

regards
RSadhu



Subject: Re: [webkit-dev] Windows Build Broken?
From: [hidden email]
Date: Thu, 1 Aug 2013 09:50:11 -0700
CC: [hidden email]; [hidden email]
To: [hidden email]

Please review your build log.  The problem is the following:

"fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory”

You do not have the DirectX SDK installed, as documented in Step 4 of http://www.webkit.org/building/tools.html.

-Brent


On Aug 1, 2013, at 1:46 AM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:

Hi ,
I couldn't fix the problem  with vs2005.
Now I am trying to build with vs2010 and it fails too.
here is the pasebin link : http://pastebin.com/W0YyGXZG
Kindly guide.


regards
RSadhu



Date: Tue, 23 Jul 2013 07:21:23 +0530
Subject: Re: [webkit-dev] Windows Build Broken?
From: [hidden email]
To: [hidden email]
CC: [hidden email]

Sorry Its not exactly the same error. but Its similar error which is present in build-webkit


I am trying to build using Visual Studio 2010 Express using commandline cygwin tools

Thanks,

Mital Vora.


On Tue, Jul 23, 2013 at 7:17 AM, Mital Vora <[hidden email]> wrote:
Hi, 

For the WinCairo Build as well these are the exact errors coming in the buildbot

Building results into: /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/WebKitBuild
WEBKIT_OUTPUTDIR is set to: C:\Projects\BuildSlave\win-cairo-release\build\WebKitBuild
WEBKIT_LIBRARIES is set to: 
Use of uninitialized value in print at /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1644.

http://build.webkit.org/builders/WinCairo%20Release/builds/28414/steps/compile-webkit/logs/stdio

Windows and WinCairo Build from commandline seems broken.. can anybody help fixing this.

Regards,

Mital Vora.


On Sun, Jul 21, 2013 at 9:07 PM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:
Hi ,
I updated my webkit source code and tried to build it on windows machine , and it fails to compile, with following error

Tools/Scripts/build-webkit --debug

Installing WebKitSupportLibrary...
The WebKitSupportLibrary has been sucessfully installed in
 /home/rsadhu/trunk/WebKitLibraries/win
*************************************************************
Cannot find '/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 10.0/Common7/IDE/VCExpress.exe'
Please execute the file 'vcvars32.bat' from
'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin\'
to setup the necessary environment variables.
*************************************************************
Died at /home/rsadhu/trunk/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1627.


Any Pointers on this?


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev



_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Windows Build Broken?

Brent Fulgham-4
Hi Rakesh,

On Aug 2, 2013, at 1:29 AM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:

But I am facing one more  problem , my release winlauncher launches properly whereas 
debug winlauncher fails with the message "Failed to determine path to AAS Directory”.

WebKit requires certain support DLLs to run properly (e.g., libxml2.dll, zlib1.dll, cairo.dll).  For the standard Apple build, these live in the Program Files directory and will be installed on your system if you have iTunes. We do not have an installer or canonical location for the WinCairo port’s support libraries; usually they are just copied to the same directory as the application.

In the file DLLLauncherMain.cpp ::moidfypath 

//#if defined(_M_X64)
    static const wstring pathPrefix = L"C:<a href="smb://Program">\\Program Files\\Common Files\\Apple\\Apple Application Support";
//#else
   // static const wstring pathPrefix = L"C:<a href="smb://Program">\\Program Files (x86)<a href="smb://Common">\\Common Files\\Apple\\Apple Application Support";
//#endif

I commented above lines , but i was encountering another problem " msvcr80.dll" missing .

You could also just return true without doing anything, which is probably the right thing to do for the WinCairo port.

The missing “msvcr80.dll” makes me think you have some VS2005-based support library DLLs in your path. The current set of WinCairo support dlls are all build with VS2010, and do not link against this old runtime.

-Brent






So is it like , my windows somehow got corrupted and i need to redo all or is there any work around for this .

regards
RSadhu



Subject: Re: [webkit-dev] Windows Build Broken?
From: [hidden email]
Date: Thu, 1 Aug 2013 09:50:11 -0700
CC: [hidden email]; [hidden email]
To: [hidden email]

Please review your build log.  The problem is the following:

"fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory”

You do not have the DirectX SDK installed, as documented in Step 4 of http://www.webkit.org/building/tools.html.

-Brent


On Aug 1, 2013, at 1:46 AM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:

Hi ,
I couldn't fix the problem  with vs2005.
Now I am trying to build with vs2010 and it fails too.
here is the pasebin link : http://pastebin.com/W0YyGXZG
Kindly guide.


regards
RSadhu



Date: Tue, 23 Jul 2013 07:21:23 +0530
Subject: Re: [webkit-dev] Windows Build Broken?
From: [hidden email]
To: [hidden email]
CC: [hidden email]

Sorry Its not exactly the same error. but Its similar error which is present in build-webkit


I am trying to build using Visual Studio 2010 Express using commandline cygwin tools

Thanks,

Mital Vora.


On Tue, Jul 23, 2013 at 7:17 AM, Mital Vora <[hidden email]> wrote:
Hi, 

For the WinCairo Build as well these are the exact errors coming in the buildbot

Building results into: /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/WebKitBuild
WEBKIT_OUTPUTDIR is set to: C:\Projects\BuildSlave\win-cairo-release\build\WebKitBuild
WEBKIT_LIBRARIES is set to: 
Use of uninitialized value in print at /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1644.

http://build.webkit.org/builders/WinCairo%20Release/builds/28414/steps/compile-webkit/logs/stdio

Windows and WinCairo Build from commandline seems broken.. can anybody help fixing this.

Regards,

Mital Vora.


On Sun, Jul 21, 2013 at 9:07 PM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:
Hi ,
I updated my webkit source code and tried to build it on windows machine , and it fails to compile, with following error

Tools/Scripts/build-webkit --debug

Installing WebKitSupportLibrary...
The WebKitSupportLibrary has been sucessfully installed in
 /home/rsadhu/trunk/WebKitLibraries/win
*************************************************************
Cannot find '/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 10.0/Common7/IDE/VCExpress.exe'
Please execute the file 'vcvars32.bat' from
'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin\'
to setup the necessary environment variables.
*************************************************************
Died at /home/rsadhu/trunk/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1627.


Any Pointers on this?


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev



_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Windows Build Broken?

kwliu
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Windows Build Broken?

kwliu
In reply to this post by Brent Fulgham-4
//I commented above lines , but i was encountering another problem " msvcr80.dll" missing .
You can Change the WinLauncher project's "manifest File" configuration from "Yes" to "No" to avoid this error.
I examined the generated mainfest file and found that msvc CRT 8.0 was referenced in it.

Brent Fulgham-4 wrote
Hi Rakesh,

On Aug 2, 2013, at 1:29 AM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:

> But I am facing one more  problem , my release winlauncher launches properly whereas
> debug winlauncher fails with the message "Failed to determine path to AAS Directory”.

WebKit requires certain support DLLs to run properly (e.g., libxml2.dll, zlib1.dll, cairo.dll).  For the standard Apple build, these live in the Program Files directory and will be installed on your system if you have iTunes. We do not have an installer or canonical location for the WinCairo port’s support libraries; usually they are just copied to the same directory as the application.

> In the file DLLLauncherMain.cpp ::moidfypath
>
> //#if defined(_M_X64)
>     static const wstring pathPrefix = L"C:\\Program Files\\Common Files\\Apple\\Apple Application Support";
> //#else
>    // static const wstring pathPrefix = L"C:\\Program Files (x86)\\Common Files\\Apple\\Apple Application Support";
> //#endif
>
> I commented above lines , but i was encountering another problem " msvcr80.dll" missing .

You could also just return true without doing anything, which is probably the right thing to do for the WinCairo port.

The missing “msvcr80.dll” makes me think you have some VS2005-based support library DLLs in your path. The current set of WinCairo support dlls are all build with VS2010, and do not link against this old runtime.

-Brent





>
> So is it like , my windows somehow got corrupted and i need to redo all or is there any work around for this .
>
> regards
> RSadhu
>
>
> Subject: Re: [webkit-dev] Windows Build Broken?
> From: [hidden email]
> Date: Thu, 1 Aug 2013 09:50:11 -0700
> CC: [hidden email]; [hidden email]
> To: [hidden email]
>
> Please review your build log.  The problem is the following:
>
> "fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory”
>
> You do not have the DirectX SDK installed, as documented in Step 4 of http://www.webkit.org/building/tools.html.
>
> -Brent
>
>
> On Aug 1, 2013, at 1:46 AM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:
>
> Hi ,
> I couldn't fix the problem  with vs2005.
> Now I am trying to build with vs2010 and it fails too.
> here is the pasebin link : http://pastebin.com/W0YyGXZG
> Kindly guide.
>
>
> regards
> RSadhu
>
>
> Date: Tue, 23 Jul 2013 07:21:23 +0530
> Subject: Re: [webkit-dev] Windows Build Broken?
> From: [hidden email]
> To: [hidden email]
> CC: [hidden email]
>
> Sorry Its not exactly the same error. but Its similar error which is present in build-webkit
>
>
> I am trying to build using Visual Studio 2010 Express using commandline cygwin tools
>
> Thanks,
>
> Mital Vora.
>
>
> On Tue, Jul 23, 2013 at 7:17 AM, Mital Vora <[hidden email]> wrote:
> Hi,
>
> For the WinCairo Build as well these are the exact errors coming in the buildbot
>
> Building results into: /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/WebKitBuild
> WEBKIT_OUTPUTDIR is set to: C:\Projects\BuildSlave\win-cairo-release\build\WebKitBuild
> WEBKIT_LIBRARIES is set to:
> Use of uninitialized value in print at /cygdrive/c/Projects/BuildSlave/win-cairo-release/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1644.
>
> http://build.webkit.org/builders/WinCairo%20Release/builds/28414/steps/compile-webkit/logs/stdio
>
>
>
> Windows and WinCairo Build from commandline seems broken.. can anybody help fixing this.
>
> Regards,
>
> Mital Vora.
>
>
> On Sun, Jul 21, 2013 at 9:07 PM, Rakesh Sadhu <[hidden email]> wrote:
> Hi ,
> I updated my webkit source code and tried to build it on windows machine , and it fails to compile, with following error
>
> Tools/Scripts/build-webkit --debug
>
> Installing WebKitSupportLibrary...
> The WebKitSupportLibrary has been sucessfully installed in
>  /home/rsadhu/trunk/WebKitLibraries/win
> *************************************************************
> Cannot find '/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 10.0/Common7/IDE/VCExpress.exe'
> Please execute the file 'vcvars32.bat' from
> 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin\'
> to setup the necessary environment variables.
> *************************************************************
> Died at /home/rsadhu/trunk/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1627.
>
>
> Any Pointers on this?
>
>
> _______________________________________________
> webkit-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev
>
>
>
> _______________________________________________
> webkit-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev


_______________________________________________
webkit-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.webkit.org/mailman/listinfo/webkit-dev